سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ریتالین -کاربرد، عوارض جانبی، تداخلات و نحوه اصولی استفاده که با

این مطلب نتیجه جدیدترین و معتبرترین تحقیقات چندین موسسه پزشکی معتبر در دنیا بر روی ریتالین می باشد. در این مطلب با فواید، عوارض جانبی و تداخلات همچنین نحوه و میزان مصرف اصولی ریتالین آشنا می شوید. در تحقیقات جدید، بسیاری از موارد قدیمی مطرح شده در وبسایت های فارسی رد شده اند!

دارÙ?Û? رÛ?تاÙ?Û?Ù?

نحوه عملکرد داروی ریتالین و موارد استفاده آن

متیل فنیدات متعلق به خانواده ی داروهای محرک است. برای درمان افسردگی، نشانه‌های نارکولپسی و برخی از مبتلایان به بیش فعالی مقاوم به درمان تجویز می‌شود. این به کودکان و بزرگسالان مبتلا به اختلال کم توجهی-بیش فعالی یا ADHD کمک میکند تا بیقراری در آنها کاهش پیدا کند.

ریتالین برای افراد مبتلا به اختلال نارکولپسی (حملات خواب در ساعات بیداری) هم استفاده میشود.

این دارو تحت نامهای تجاری بسیار زیاد و فرم های مختلفی در دسترس است. هر نام تجاری این دارو ممکن است در تمام فرم ها موجود نباشد و برای تمام شرایط مورد بحث تایید نشده باشد.

ممکن است پزشک این دارو را برای شرایطی دیگری که در این مطلب ذکر نشده است تجویز کند. اگر دلیل تجویز این دارو برای خودتان را نمیدانید، با پزشک صحبت کنید. بدون مشورت با پزشک مصرف این دارو را متوقف نکنید.

ریتالین در دوزهای 10 و 20 میلی گرم موجود است که مصرف هرکدام از اینها به تشخیص پزشک بستگی دارد.

نحوه مصرف ریتالین

دوز متیل فنیدات براساس نیاز فرد به این دارو تجویز میشود. دوز این دارو از کم شروع میشود و بتدریج زیاد میشود تا به مقدار مناسب برای فرد برسد.

دوز معمول ریتالین برای شروع 5 تا 10 میلی گرم، 2 یا 3 بار در روز میباشد. مقادیر روزانه بالاتر از 60 میلی گرم توصیه نمیشود. اگر علایم بدتر شدند یا عوارض جانبی این دارو در فرد دیده شد، باید به پزشک مراجعه شود. در بسیاری از موارد برای کودکان، نیازی به ادامه ی دارو بعد از سن بلوغ نیست.

این دارو را همراه با غذا و میان وعده یا کمی پس از آن میل کنید زیرا ممکن است باعث ناراحتی معده شود.

افرادیکه از قرص های پیوسته رهش (طولانی اثر) استفاده میکنند، باید کل دارو را ببلعند و از خرد یا نصف کردن آن بپرهیزند.

عوامل بسیاری میتوانند بر دوز مورد نیاز فرد اثر بگذارند، مانند وزن بدن، دیگر شرایط پزشکی و دیگر داروها. اگر پزشک شما دوز متفاوتی با آنچه در بالا گفته شد تجویز کند، شیوه ی مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک تغییر ندهید.

...

اطلاعات بیشتر درباره این دارو را در لینک زیر بخوانید:

ریتالین -کاربرد، عوارض جانبی، تداخلات و نحوه اصولی استفاده